Posted on

Управління тепловим насосом повітря-повітря із будь-якої точки України

Теплові насоси в Україні: Проектуємо, поставляємо, монтуєм і  обслуговуємо. Компанія "Велес-Енерго" Економне опалення.

Технічні параметри теплового насосу повітря-повітря в Україні.
Режим швидкості вентилятора
Дозволяє вибрати швидкість вентилятора до заданого параметра.
Робочий діапазон до -25 ° C
Обладнання підходить для будь-якого клімату і завдяки діапазону дії до -25 градусів працює навіть у найскладніших умовах.
Економічний режим
Це знижує енергоспоживання, тому ви можете вмикати інші потужні електроприлади. Ця функція також енергоефективна.
Мережевий контролер через програму
Керуйте внутрішнім диском за допомогою програми через Інтернет із будь-якої точки світу.
Тільки фанати
Устаткування можна використовувати як вентилятор, який нагнітає повітря, не нагріваючи та не охолоджуючи його.
Нічний режим
Економить енергію та запобігає переохолодженню та перегріву повітря в нічний час.

Потужний режим теплового насосу
Потужний режим можна вибрати для швидкого нагрівання чи охолодження; після закінчення потужного режиму пристрій повертається у попередній режим.
Комфортний режим
Забезпечує повітряний потік без сильної тяги, щоб гаряче чи холодне повітря не потрапляло прямо на людину.
Тиха робота внутрішнього блоку
Кнопка Mute на пульті дистанційного керування знижує рівень звуку 3 дБ (A).
Автоматичне перемикання між режимами охолодження та нагрівання
Автоматично вибирає режим нагрівання або охолодження відповідно до встановленої температури.
Автоматична швидкість вентилятора
Для досягнення або підтримки заданої температури система автоматично вибирає потрібний режим швидкості вентилятора.
Програма сушіння
Дозволяє знизити рівень вологості без зміни температури навколишнього середовища.

Posted on

Купуйте дешеві (недорогі) кондиціонери в Хмельницький. Плюси і мінуси.

Как купить дешевый ( недорогой ) кондиционер в Хмельницком?

Сьогодні, ближче до літа, в Інтернеті тисячі заявок на купівлю і встановлення недорогих, або дешевих кондиціонуванерів повітря або спліт-систем в Хмельницькому.

Тут ви можете придбати та встановити недорогі кондиціонери в квартирі, офісі, магазині та інших об’єктах у всіх інших обласних і ранонних центрах України.

Розглянемо цінову категорію менше ніж на 5000 грн.
На сьогоднішній день китайці пішли дуже далеко вперед у виробництві недорогих, високоякісних і надійних спліт-систем (кондиціонерів), таких брендів, як Ballu, Komatsu, загальний клімат, Electrolux, Gree, MDV і навіть Panasonic!!! .

Основним покупцем недорогий сегмент кондиціонерів є люди, які вміють рахувати гроші; Пенсіонерів люди, що живуть в орендованих квартирах, і просто покупці, які не хочуть дорого платити за створення комфортної прохолоди. Купуйте та встановлюйте недорогі, або відверто дешеві кондиціонери в торгових павільйонах, кіосках, продуктових магазинах, офісах, котеджах, квартирах в Хмельницькому та в усіх містах нашої країни. І чим далі від столиці, тим дешевше. На жаль, клієнт не хоче витрачати гроші на кондиціонуванер ((

Основні переваги покупки дешевого кондиціонера (як це не дивно, це не тільки ціна)))

1. Звичайно, Ціна!!! На суму від 5000 до 7000 грн ми можемо придбати кондиціонер на площу до 15, до 20 і навіть до 25 квадратних метрів, в приміщенні з висотою стелі до 2,5 м.

2. максимальний набір базових функцій. Тепер кожен, навіть найдешевший кондиціонер, прцюють на охолодження, опалення, зливання, вентиляції, мають нічний режим, і багато хто навіть 3D-обдув і іонізації.

3. робота по нагріванню в міжсезоння. Вони, звичайно, гріють не дуже добре, але у вересні, жовтні, поки вони не увімкнули опалення, їх потужність достатньо для економічного нагрівання невеликої кімнаті.

4. Зручність користування! На пульті, як кажуть, 3 гудзики)), з кими розбереться будь-хто.

5. зручність і простота обслуговування, встановлення і найголовніше-виконання гарантійних зобов’язань. Дешеві кондиціонери дуже легко відремонтувати за гарантією. При покупці у нас, у наш гарантійний термін (як правило, 5 років, за умови обслуговування один раз на рік), якщо виникла значна поломка (компресор або електронний борт), ми просто змінимо вам на новий зовнішній блок або внутрішній повністю.

6. Дешеві кондиціонери придатні для всіх універсальних пультів (які коштують недорого), так що при втраті або поломці пульта, що не є гарантійним випадком, проблема клієнта вирішується швидко і дешево.

Основні недоліки дешевих кондиціонерів:

1. Вони не сильно потужні і розраховані на невелику площу (плюс китайці можуть ще і прибрехати трохи з технічними характеристиками. Тобто, якщо написано, що кондиціонер видає 2.6 Кв холоду, це ще не факт)))), але 2.2 Кв він видає точно. Тому при покупці відверто дешевих кондиціонерів, вам необхідно взяти потужність з запасом. Наприклад, на площі до 15 м, не 05-або 06 (з потужністю 1,6 кв. м. холоду, а 07-з потужністю 2,2 кв.), а площа до 20 м не 07, і 09 з потужністю 2,5 кв. м. холоду.

2. Підвищений шум у порівнянні з іншими, більш дорогими моделями. Для залу, ларька або офісу, це, звичайно, не дуже важливо, але для спальні ми рекомендуємо купити інвертор кондиціонера, з зниженим рівнем шуму.

3. Термін служби майже дорівнює гарантійному періоду (5-6 років), хоча ми бачили старі моделі Gree, яким більше ніж 10 років і вони все ще працюють.

4. Не круто)))), щоб мати вдома техніку з незрозумілою назвою)))))), хоча це, кому як)), все компенсується ціною.

5. Ми не продаємо цю цінову категорію кондиціонерів в розстрочку (тому що з ділової точки зору це просто безглуздо ((

Таким чином, ми можемо запропонувати вам купівлю і установку недорогого (дешевого) кондиціонера в Хмельницькому в квартиру.

Виїзд монтажної команди і доставка дешевого кондиціонера є безкоштовними. Доставка і виїзд монтажної команди на Хмельниччині здійснюється за домовленістю.

Гарантія: 5 років з урахуванням нашої установки і наш щорічний сервіс.
При відмові від нашого монтажу – гарантії немає взагалі, тому що якщо Ви будете шукати монтажників дешевше ніж у нас, то в 50% випадків вони будуть низької кваліфікації і якості робіт, а відповідати за їх «косяки» ми не будемо.

При нашому монтажі, але відмові від сервісного обслуговування гарантія 1 рік на сам кондиціонер і на монтажні роботи (офіційна гарантія зберігається, вона як правило від 3-х до 5-ти років в залежність від бренду). Він здійснюється самостійно в сервісних центрах офіційних дилерів, без нашої допомоги та участі.

Добрих Вам, недорогих покупок, шановний покупець!
І пам’ятайте, дешевий кондиціонер не обов’язково буде поганим. При грамотному, ретельному професійному монтажі, правильно підібрані потужності і регулярному обслуговуванні його 5-6 років він буде легко служити за не дуже великі гроші.

Звертатися за детальною інформацією:

098-481-52-57

ТОВ «Велес-Енерго» м. Хмельницький, Львівське шосе, 20/1